Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Pittsburgh Penguins kom endelig til topps i divisjonen etter mye hardt arbeid i slutten av kampen. Sidney Crosby scoret sitt 500. karrieremål mot Pittsburgh Penguins og Philadelphia Flyers mot laget han hadde slått flest ganger. Etter at Sidney Crosby tok på seg Pittsburgh Penguins drakt for første gang i 2005, forblir han med laget den dag i dag. 17 års tid gjorde at Sidney Crosby ble dypt forelsket i dette laget, og han gikk bare glipp av 285 kamper på laget på grunn av skade.

Alle som nevner Sidney Crosby vil tenke på den morsomme historien om hockey trøye nr. 87. Mange fans gjør alltid mange sprø ting for å få denne nhl drakter. Gjennom årene har Sidney Crosby drakt salg alltid vært langt foran andre spillere, og hans oppførsel har tiltrukket seg mange fans. Sidney Crosby er en av de spillee som virkelig fortjener beundring, han bringer positiv energi til folk, både i spillet og i livet.

Sidney Crosby er allment ansett som en av de største hockeyspillee gjennom tidene, og han er også den yngste kapteinen i NHL-historien som ledet laget sitt til Stanley Cup. Sidney Crosby har vunnet tre Stanley Cups på Pittsburgh Penguins, og deres eneste tap til finalen var tap for Detroit Red Wings i 2007-2008. Forrige sesong bommet Pittsburgh Penguins sjansen til å gå videre til finalen etter tap i sluttspillet. Vil de klare å oppnå mesterskapsdrømmen igjen etter fem år?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 167 تاريخ : پنجشنبه 28 بهمن 1400 ساعت: 9:33

Ingen kunne ha forestilt seg at Montreal Canadiens, som gikk videre til finalen forrige sesong, skulle ha en så dårlig rekord denne sesongen. I tilfelle av dårlig rekord fikk trener Dominique Ducharme sparken direkte, og nå er lagets midlertidige trener Martin St. Louis. I Montreal Canadiens og Columbus Blue Jackets trodde alle at Martin St. Louis ville snu kampen, men de tapte 2-1. Fordi Martin St. Louis tidligere var spesialrådgiver for Columbus Blue Jackets, ble det antatt at han burde ha en god forståelse av motstanderens strategiske mønstre.

Martin St. Louis har spilt for fire lag tidligere, og den lengste han bruker er Tampa Bay Lightning drakt. For å takke Martin St. Louis for hans 14 års ungdom for Tampa Bay Lightning, gjorde laget ham til den første spilleren som trakk seg med hockey trøye nr. 26. Martin St. Louis var motvillig til å gi opp kjærligheten til ishockey etter at han ble pensjonist, så han ble NHL-trener.

Montreal Canadiens tapte ni kamper på rad og Martin St. Louis hadde mye vondt. Dette var Martin St. Louis sin andre kamp som trener, og de slet fortsatt med å vinne til tross for at de kjente motstandee hjemme. Martin St. Louis vet nøyaktig hva denne Montreal Canadiens drakt står for, så han må vinne kamper hvis han vil fortsette å trene laget. Selv om ingen tror på trenerevnen til Martin St. Louis, som kun er midlertidig trener i Montreal Canadiens, håper han fortsatt å skape en god rekord.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 236 تاريخ : يکشنبه 24 بهمن 1400 ساعت: 16:10